Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Marcin Lewandowski likeros (9348 niezalogowanych)
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
belcia napisał:
ragusek, to tak sarkastycznie mi sie powiedzialo o naszej kulturze, tak apropos tych filmikow....

wszystko wiedzacy Patboy, nie zapominaj ze najwiecej ludzi mieszka wlasnie w randstad, nie zapominaj tez ze to wlasnie w hadze i utrecht najczesciej tworzy sie prawo a na wsiach sa bardzo male skupiska i tez bardzo wymieszane, i tez czesto w radzie takiej malej miejscowosci masz muzulmanow, ktorzy tworza sobie prawo dla siebie...

gdyby nie rodzina krolewska holandia juz by chyba holendrzy nie rzadzili....

Hey Belcia niet zo sarcastisch he. ff dimmen
Widocznie sie nie porozumielismy , ja rowniez uwazam ze wplywow ich jest za duzy i za duzo im tu wolno,ale nieznaczy to zeby miec tu jakas MOSLIMFOBIE
Ja mieszkam w Miescie prawie 200 tys i u nas spoko , dodadkowo kazdy ma jeszcze wybor w jakiej dzielnicy chce mieszkac prawda
Zgłoś wpis
175 Postów

()
Stary wyjadacz
Ja osobiscie sam mieszkam w miescie na tureckiej dzielnicy i malo tego wynajmuje od turka ale jakis taki normalny i wporzadku facet jest
Zgłoś wpis
112 Posty

()
Stary wyjadacz
Fighter tych dobrych/normalnych powiesimy na innym drzewie
Zgłoś wpis
175 Postów

()
Stary wyjadacz
No w sumie tez mozna bo i tak jakos wiesz inni i nie za bardzo byc soba sie da bo ci w nocy nie spia dlugo a rano jak chce cwiczyc przy nucie to sie za bardzo nie da bo jeszcze spia i preensje ze muzyka za glosno o 8
Zgłoś wpis
167 Postów

()
Stary wyjadacz
Adamm, ja tez slyszalam ze ta niechec do polakow to przez nierobienie laski, w pracy i poza tez...ja, jak sam zauwazyles jestem swietnie ingeburgerd, do tego stopnia, ze kalendarz mam wypelniony az do nastepnego roku, moglbys zapytac mojego menedzera, ale watpie zeby znalazl termin. robie kariere w PR, kazdy Polak tutaj Ci to powie.
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Hahaha @belcia, w potoku mysli twych zawilych doszedlem konkluzji, iz robienie laski nie jest ci obce, pomaga w karierze oraz , ze jestes w tym swietna o czym swiadczyc ma wypelniona agenda.
Gdybym mial watpliwosci podalas nawet osobe, ktora mialaby potwierdzicTwoje slowa.

Chcialbym ci wierzyc ale niestety naleze do tych co jak nie dotkna to.......

Powodzenia mimo wszystko i uwazaj by tchu nie braklo nigdy
Zgłoś wpis
167 Postów

()
Stary wyjadacz
oj Adamm, Adamm i pomyslec ze ja od tylu lat chcialam Cie poznac....Faktycznie to prawda co mowia, ze trzeba uwazac na to o czym sie marzy...
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Az mi glupia wam przerwywac ale koniecznie musze sie cos spytac!!

Co to jest z ta laska w pl, tutaj to podstawa.....niema sexu bez loda
Tak jak juz pisaliscie powinno to byc brane w inburgeringscursus
Z holenderka sa rowniez czasami dyskusje o kreceniu loda ale raczej czy dochodzimy do konca

Prosze moze mi ktos wytlumaczy co jest z tymi polskimi dziewczynami?????
Zgłoś wpis
112 Posty

()
Stary wyjadacz
Patboy... napisał:

Prosze moze mi ktos wytlumaczy co jest z tymi polskimi dziewczynami?????
bo sa swietojeb...liwe , bulke przez bibulke a .. ja calym ryjem a w kosciele sa wszystkie dziewice w metalowych gaciach
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Patboy... napisał:
Az mi glupia wam przerwywac ale koniecznie musze sie cos spytac!!

Co to jest z ta laska w pl, tutaj to podstawa.....niema sexu bez loda

Pat nie krepuj sie , mimo wypelnionego kalendarza belci z checia sie z Toba podziele......
....informacja na temat , ktory cie nurtuje, otoz....

w Holandii juz w szkole podstawowej na wychowaniu sexualnym ucza mlodziez, ze sex jest czyms naturalnym i przyjemnym, w Polsce natomiast nie tylko z koscielnej ambony ale i w zaciszu domowym oznajmiano wszem i wobec, ze sex to grzech, cos wstydliwego, brudnego i niegodnego katolika a za robienie loda idzie sie do piekla.
Przyznanie sie do faktu, iz robienie loda sprawia kobiecie przyjemnosc moze grozic publicznym zlinczxowaniem lub spaleniem na stosie.
@belcia Ty to jednak odwazna jestes
Zgłoś wpis

Bliżej nas